TENNISLADDER

Datum: 1 april – eind september

 

Wil jij tennissen met en tegen andere leden van onze club?
Wil jij de andere leden van onze club wat beter leren kennen?
Dan is de clubladder van TPC Ham echt iets voor jou!

Het Eventteam TPC Ham biedt dit ook dit jaar weer de mogelijkheid aan alle tennisleden van TPC Ham om GRATIS deel te nemen aan onze laddercompetities. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd.

Kies voor enkelladder, dubbelladder of beide. Jij kiest je niveau, wanneer je wil en hoe vaak je wil. Even een pauze inlassen ? Dat kan! Wij lassen ook een pauze in tijdens het zomertornooi. De ladder zal dan even on-hold gezet worden en gaat daarna gewoon weer verder tot september.

We starten op maandag 1 april en het einde is voorzien in september.

 

Reeksen 2024:

Enkelladder volwassenen (gemengd, alle leden vanaf 14 jaar) – KLIK HIER om enkel in te schrijven
Dubbelladder volwassenen (gemengd, alle leden vanaf 14 jaar) – KLIK HIER om dubbel in te schrijven

 

OPROEP AAN ALLE DEELNEMERS VAN VORIG JAAR

alle inschrijvingen van 2023 zijn verwijderd dus iedereen dient zich opnieuw aan te melden

 

MEER INFORMATIE

Zit je toch met onbeantwoorde vragen? Dan kan je altijd terecht bij support@sportconnexions.com of eventteamtpcham@gmail.com

Spelregels

Je speelt standaard 1 uur (kan bij dubbel ook 2 uur als dit ok is voor beide partijen en er een plein vrij is dat dit toelaat) en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

De volledige spelregels lees je hier.

 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

 

Teams

Alleen de ‘captain’ schrijft zich in voor het team. De captain communiceert met het andere team en is verantwoordelijk voor het registreren van de score. Een kopie van wedstrijdmails kan naar de tweede speler gestuurd worden. De tweede speler kan captain van het team worden door zich aan te melden en de stappen te volgen.

Je kunt in meerdere teams spelen, maar je kunt slechts captain zijn voor één enkel team per competitie. We zetten geen wedstrijden op tussen teams met dezelfde speler.

Je kunt je partner op elk moment veranderen. Als de nieuwe partner een ander spelniveau heeft, moet je de competitie verlaten en opnieuw meedoen om zeker te zijn dat je op het juiste niveau speelt.

 

Seizoen

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3.

BELANGRIJK: Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

 

App

Er is in ook een app beschikbaar van Clubladder. Download hem snel op je smartphone en je hebt steeds alle info binnen handbereik!

Tennis en padel Ham
Sportlaan 10 B, 3945 Ham
tennisclub.ham@telenet.be
Bel ons op 013/67 45 65