Cafetaria

Onze cafetaria: niet voor niets hét kloppende hart van onze tennisclub. Van hieruit kan je de sportievelingen op de binnenterreinen makkelijk in de gaten houden, terwijl je vanop het gezellige, verwarmde terras uitkijkt op de buitenterreinen. Of kom gewoon langs met vrienden en geniet van onze uitgebreide drankenkaart met o.a. verschillende bieren van het vat.

In de zomer zorgt ons cafetaria niet alleen voor dorstlessende ontspanning voor de tennisspelers, maar dient het ook als fietscafé voor een aangename tussenstop.

Fan van onze accommodatie en heb je een vergadering of feestje gepland? Vraag dan zeker naar onze kleine zaal die we hiervoor ter beschikking hebben of neem contact op met tennisclub.ham@telenet.be.

* Ook toegankelijk voor mindervaliden.

 

Openingsuren

Alle dagen open vanaf 10u00
Op maandag open vanaf 16u00

 

Orval ambassadeur 2020

Cafetaria ‘Den Tennis’ is met trots een Orval ambassadeur in 2020!

 

Bier van de maand

Clarisse Rouge is een heerlijk zomers biertje van Brouwerij Wilderen. Robijnrode kleur en 8%.

 

Suggestie bier

Blauwe Chimay van’t vat

Prijslijst

Omgeving

Tennisclub Ham is onderdeel van sportcentrum ’t Vlietje, waar ook de sporthal en de voetbalploeg KFC Ham United gevestigd zijn. Op ’t Vlietje kan jong en oud terecht voor een brede waaier aan activiteiten in een mooie groene omgeving. Zo is er een speeltuin, skatepark, beachvolleyveld, mini-voetbal-arena, Finse piste, outdoor fitness, street work-out, petanque pleinen, touwenparcour en een tennismuur. Voor elk wat wils!

Geschiedenis

Tennisclub Ham is in 1998 opgestart met 3 buitenterreinen. Door de jaren heen is ons ledenaantal blijven groeien en hadden we al snel nood aan extra terreinen. Het duurde dus niet lang voor we met 6 outdoorterreinen uit Advantage Red Court voor tennisplezier het hele jaar door zorgden. In september 2003 bereikten we een grote mijlpaal in ons jonge bestaan door de opening van onze overdekte tennishal met 4 terreinen. Onze meer dan 600 leden kunnen zich dus het hele jaar uitleven op onze 6 outdoor terreinen, 4 indoorterreinen, een midi-veldje én een tennismuur. Daarnaast is het op het domein heerlijk vertoeven met kinderen dankzij de accommodatie van het sportcentrum zelf.

Tennisclub Ham
Sportlaan 10 B, 3945 Ham
tennisclub.ham@telenet.be
Bel ons op 013/67 45 65